اصفهان آهن ۱
آهن ملل
مرکز آهن
ایرانسیل
ایرانسیل موبایل
کد خبر: ۱۶۵۴۵۰

خروج از دایره فقر در آلمان ۱۵۰ سال طول می‌کشد

خروج از دایره فقر در آلمان ۱۵۰ سال طول می‌کشد
بر اساس یک پژوهش، شش نسل طول می‌کشد تا کودکان خانواده‌های کم‌درآمد آلمانی بتوانند درآمدی در سطح متوسط داشته باشند.
۱۲:۳۰ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
وانانیوز|

این در حالی است که توزیع درآمد در آلمان پس از کشورهای اسکاندیناوی، عادلانه‌تر از دیگر کشورهای صنعتی است.

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) مدت زمان لازم برای خروج از لایه‌های تحتانی اجتماعی در آلمان را محاسبه کرده است. افزون بر آن گفته شده است که تحقق این امر نیازمند از میان برداشتن برخی از موانع اجتماعی است.

سایت "اشپیگل آنلاین" در گزارش خود به نتایج پژوهشی پرداخته که توسط موسسه مطالعات اقتصاد جهانی شهر کیل آلمان منتشر شده است.

بر اساس این پژوهش، احتمال اینکه کودکان خانواده‌های فقیر در آلمان درآمدی بیش از والدین خود داشته باشند، بسیار نازل است. به سخن دیگر، کودکان کسانی که در لایه ‌تحتانی اجتماع زندگی می‌کنند در همان لایه‌ باقی خواهند ماند.

امکان ترقی برای بسیاری از کودکان خانواده‌های فقیر در آلمان نازل‌تر از برخی دیگر از کشورهای صنعتی است.

به گزارش دویچه‌وله، بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی موسسه یاد شده، وضعیت شغلی و آموزشی اجداد کودکان می‌تواند موقعیت اجتماعی آن‌ها را تعریف کند.

به این ترتیب، افرادی که والدین آن‌ها و حتی اجداد و نیاکان‌شان از آموزش عالی برخوردار بوده و حرفه‌ای پردرآمد داشته‌اند، راحت‌تر می‌توانند به مزایای مشابهی دست ‌یابند.

بر اساس مطالعات صورت گرفته، شش نسل، یعنی ۱۵۰ سال طول می‌کشد تا زمینه‌های ترقی کودکان خانواده‌های فقیر در آلمان فراهم آید.

در این رابطه، دو مانع بزرگ می‌بایست از میان بروند که شامل امکان دسترسی به مدارس تمام وقت و امکان استفاده از مهد کودک است.

باید خاطر نشان ساخت که اختلاف سطح درآمد میان کسانی که درآمدی نازل دارند و کسانی که از درآمدی کلان نصیب می‌برند در آلمان کمتر از بسیاری دیگر از کشورهای صنعتی است. از این منظر، توزیع درآمد در آلمان پس از کشورهای اسکاندیناوی، عادلانه‌تر از دیگر کشورهای صنعتی است.

همین موضوع، راه ترقی برای فرزندان خانواده‌های فقیر را هموار می‌کند. به این ترتیب، خروج از دایره‌ی فقر در آلمان گرچه ممکن است، اما امری زمان‌بر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا
سلام پرواز
سلام پرواز ۲
ارسال نظر
مرکز آهن
رپرتاژ تریبون۱
تبلیغات
جدیدترین اخبار
دیگران چه می‌خوانند؟
پرطرفدارترین